مزایای آموزش دروس با AR در اپلیکیشن هوشمند فاب
با پیشرفته شدن دنیای تکنولوژی تقریباً همه کارهای یک زندگی روزمره به گوشی موبایل و اینترنت وابسته شده است. دانشآموزها هم از این چرخه جا نماندهاند و بخش زیادی از امور مرتبط با درس و مدرسه خود را با همین دو مورد پیش میبرند. اپلیکیشن فاب یکی از نمونه اپلیکیشنهایی است که میتواند دانشآموزان را در مسیر تحصیلی آنها همراهی کند. دانلود اپلیکیشن فاب به دانشآموزها کمک میکند تا از امکاناتی که در اختیار دارند، برای رشد و پیشرفت درسی خود، بهره زیادی ببرند.
ویژگیهای نرمافزار آموزش درسی مناسب
نرمافزارهای آموزشی زیادی برای درس خواندن طراحی شدهاند که هر کدام با در نظر گرفتن هدفی خاص، برای گروهی از دانشآموزان محبوب شده است. اما به نظر شما نرمافزار آموزشی مناسب برای یادگیری دروس کدام است؟ به عنوان یک دانشآموز چه ویژگیهایی را باید از یک اپلیکیشن آموزشی هوشمند انتظار داشته باشیم؟ آیا این اپلیکیشن خود مانعی برای درس خواندن نخواهد بود؟
دانشآموزان میتوانند با کمک گوشی موبایل کلاس درس را به خانه بیاورند؛ به این ترتیب هر آن چه که از آموزش نیاز دارند به صورت آنلاین به دست میآورند. دانلود اپلیکیشن فاب به دانشآموزان سراسر کشور کمک میکند تا از محتواهای درسی باکیفیت و ارزان برای یادگیری بهره ببرند. در ادامه ویژگیهای این برنامه را با هم بررسی میکنیم.
1.دسترسی آسان به محتواهای آموزشی
یکی از مزیتهای مهم اپلیکیشن فاب دسترسی سریع و آسان آن به تمامی دروس است. برای استفاده از ویدیوهای آموزشی فاب فقط کافی است که گوشی موبایل هوشمندتان به اینترنت دسترسی داشته باشد. بعد از نصب برنامه، با چند کلیک ساده به محتواهای درسی دسترسی خواهید داشت.
2.یادگیری مباحث به سبک نوین
در اپلیکیشن فاب از فناوری AR و VR برای آموزش مباحث درسی استفاده شده است. بعد از وارد شدن به این برنامه خیلی سریع و راحت به ویدیوهای آموزشی دسترسی پیدا خواهید کرد. اما چطور؟
شما میتوانید با باز کردن دوربین گوشی موبایل خود، جلد کتاب درسی یا سرفصل مورد نظرتان را اسکن کنید؛ بعد از اسکن کردن وارد صفحه مربوط به آن مبحث درسی خواهید شد و ویدیوهای آموزشی مربوط به آن را میبینید.
3.فراهم کردن فرصت آموزش برای همه دانشآموزان
نصب این نرمافزار برای همه دانشآموزان ایرانی امکانپذیر است؛ یعنی حتی دانشآموزان دورافتاده روستاهای ایران میتوانند با کمک فاب در کنار دیگر دانشآموزان از شرایط تحصیلی یکسان برخوردار شوند. این فرصت به تحقق آموزش برابر برای دانشآموزان سراسر کشور کمک میکند و رویای ادامه تحصیل را برای دانشآموزان محروم به واقعیت تبدیل میکند.
4.مهیا کردن ویدیوهای آموزشی برای تمامی پایهها
در این اپلیکیشن همه کتابهای درسی از اول ابتدایی تا کنکور آموزش داده شده است. بنابراین نگرانی والدین و دانشآموزان از بابت نقطه ضعفهای درسی از بین میرود.
5.ارائه انواع خدمات آموزشی با هزینه مقرونبهصرفه
کتابهای کمک درسی و ویدیوهای آموزشی زیادی در بازار به دانشآموزان عرضه میشود که انتخاب بین آنها حسابی گیجکننده و کلافهکننده است. اپلیکیشن فاب در نظر دارد تا همزمان با کمکردن هزینهها، محتواهای آموزشی کامل و مناسبی را برای دانشآموزان سراسر کشور مهیا کند. در واقع هدف اصلی این نرمافزار اجرای عدالت آموزشی برای دانشآموزان در همه شهرها و روستاهای ایران است؛ بنابراین سعی دارد تا با هزینههای بسیار کم، سطح بالایی از آموزش را برای دانشآموزان ایران زمین فراهم کند.
6.آموزش مباحث درسی با کمک اساتید باتجربه
روش تدریسی که یک معلم برای آموزش دانشآموزهای خود استفاده میکند، تاثیر بسیار بالایی در یادگیری او دارد. رسیدن به روش آموزشی مناسب یا اصولی تنها با کسب تجربه در فضای تعلیم و تربیت دانشآموزان شکل میگیرد.
اساتید فاب با سالها تجربه در آموزش، روشهای اصولی تدریس برای هر درس را به کار میگیرند تا دانشآموزان را از یک مسیر ساده و روان به سمت موفقیت تحصیلی هدایت کنند.
مزایای استفاده از اپلیکیشن فاب
همانطور که دربالا با ویژگیهای اپلیکیشن آموزشی مناسب برای درس خواندن آشنا شدید، خوب است بدانید که استفاده از اپلیکیشن فاب مزیتهای دیگری نیز برای دانشآموزان عزیز دارد که عبارتاند از:
- آموزش تمام دروس با تکنیکهای مدرن یادگیری
- دسترسی بسیار آسان و ارزان به تمام ویدیوهای آموزشی
- جلوگیری از اتلافوقت با استفاده از اپلیکیشن فاب
- ایجاد انگیزه و علاقه برای درس خواندن بین دانشآموزان
- آموزش صفرتاصد کل دروس همراه با نکات طلایی امتحانی
و همچنین بسیار ویژگیهای دیگر که خوب است خود با دانلود و نصب نرمافزار آموزشی فاب، آشنا شوید.
چطور اپلیکیشن فاب را دانلود و نصب کنیم؟
برای نصب این برنامه میتوانید وارد آدرس faab.ir شوید و یا عبارت "فاب" را در گوگل جستجو کنید. با چند کلیک ساده به نسخه موبایل این نرمافزار دسترسی خواهید داشت و میتوانید تماشای ویدیوهای آموزشی را شروع کنید. یادتان باشد که یک اپلیکیشن هوشمند آموزشی برای درس خواندن، زمانی کاربرد دارد که خود دانشآموز انگیزه و اراده کافی برای این کار را داشته باشد. در مسیر رسیدن به موفقیت تحصیلی نیاز است که با برنامه و منظم قدم بردارید تا به هدف خود نزدیک شوید.
سوالات متداول درباره اپلیکیشن هوشمند آموزشی فاب
اپلیکیشن آموزشی چیست؟
اپلیکیشن آموزشی یک ابزار ارائه و مشاهده آفلاین موارد آموزشی برای زبان آموزان در دستگاه های تلفن همراه است. در اپلیکیشن های آموزشی در اولین بار استفاده، نیاز به اتصال به اینترنت برای دانلود فایل های آموزشی دارید و در دفعات بعدی بدون نیاز به اینترنت میتوانید به دوره های آموزشی دسترسی داشته باشید. دسترسی به اینترنت در هنگام بررسی پیشرفت دانش آموزان از طریق سیستم های مدیریت یادگیری نیز ضروری است.
مردم به طور فزاینده ای از اپلیکیشن های تلفن همراه استفاده میکنند. در سراسر جهان در سال 2017 تعداد 2.6 میلیون اپلیکیشن های تلفن همراه دانلود شده است. اپلیکیشن های آموزشی بخش مهمی از این سهم بوده و ارزش آن را داردکه روی آن سرمایه گذاری کنید. امروزه اپلیکیشن های آموزشی در فرآیند یادگیری مشارکت می کنند و می توانند آینده آموزش و پرورش را تغییر دهند.
مزایای طراحی اپلیکیشن آموزشی چیست؟
1. انعطاف پذیری و دسترسی آسان
بر اساس یک نظرسنجی، مردم به طور متوسط 30 ساعت در ماه از اپلیکیشن های موبایل استفاده می کنند. آنها به دلیل انعطاف پذیری و سهولت جستجوی اطلاعات، تبدیل به بخشی از زندگی مردم شده اند. بزرگترین مزیت استفاده از اپلیکیشن های آموزشی، سهولت استفاده و دسترسی به موارد آموزشی حتی در صورت عدم دسترسی به اینترنت است.
2. مطالعه آنلاین و دسترسی به Ebook ها
امروزه دانشجویان معمولا علاقه مند به مطالعه آنلاین هستند و از کتابخانه های آنلاین استفاده می نمایند. طراحی اپلیکیشن های آموزشی به دانشجویان و دانشآموزان این امکان را میدهد که موارد مورد نیاز آموزشی خود را به آسانی بیابند و در کنار دوره های درسی از آنها استفاده نمایند.
3. ارتباط موثر معلم والدین
اپلیکیشن های ارتباطی والدین و معلم در ایجاد روابط فراتر از دیوارهای موسسات آموزشی کمک می کند. طراحی اپلیکیشن آموزشی معلمان را قادر می سازد پاسخ پرسش های والدین را بدهند. همچنین در حفظ شفافیت در بخش آموزش نیز کمک می کند.
4. ایجاد سرگرمی در کنار آموزش
یادگیری و آموزش دیگر فعالیتی منفعل و یکطرفه نیست. ارائه آموزش در قالب بازی، بسیار نتیجه بخش و موثر میباشد و باعث ایجاد اشتیاق و علاقه به یادگیری در کودکان میشود. طراحی اپلیکیشن های آموزشی برای دانش آموزان کمک میکند تا آموزش در ذهن آنها ماندگارتر شود.
5. کاهش فاصله میان دانشجویان و مؤسسه
می توان گفت که با توجه به روش های سنتی آموزش، مؤسسات نمی توانند توجه یکسانی به همه دانشجویان داشته باشند. طراحی اپلیکیشن های آموزشی این امکان را برای مدارس و موسسات آموزشی فراهم میسازد که اطلاعات مورد نیاز دانش آموزان و دانشجویان از جمله فایل آموزشی های جدید، جلسات و کنفرانس های مختلف و فعالیت های اجتماعی مدرسه را به طور برابر در اختیار آنها قرار دهند.
6. پیگیری پیشرفت کودکان شما
با طراحی اپلیکیشن آموزشی و استفاده از آنها، می توانید پیشرفت فرزندان خود را که یکی از مهم ترین مواردی است که هر پدر و مادری می خواهند بدانند، پیگیری کنید. همچنین شما میتوانید از پیشرفت فرزند خود در مهارت ها و دانش های مختلف مطلع شوید.
7. ارتباط دائم بین دانشجو و معلم
طراحی اپلیکیشن های آموزشی بهترین راه برقراری ارتباط بین دانشجو معلم است و آنها میتوانند خارج از محیط آموزشی نیز در ارتباط بوده و تعامل داشته باشند.
مزایای استفاده از اپلیکیشن موبایل در آموزش الکترونیکی
تهیه شده توسط تحریریه دیجیاتو
استفاده از موبایل برای نسل جدید بسیار دوست داشتنی است. و هرچیزی که شامل استفاده از موبایل باشد مزایای زیادی با خود خواهد داشت. موبایل امکان تعامل را افزایش می دهد و استفاده از آن برای جوانان و بزرگسالان و کودکانی که در فعالیت های اجتماعی امروزه درگیر هستند جاذبه ی بالاتری دارد.
با توجه به همین امر آموزش مجازی نیز از این امر غافل نشده و در ارائه ی آموزش های خود به موبایل نیز توجه نشان داده است. یکی از مزایای آن این است که می تواند محتوای آموزشی را به طور مستقیم بر صفحه نمایش گوشی دانش پذیران بیاورد و به این ترتیب استفاده از کلاس های آنلاین را در دسترس تر سازد. استفاده از آموزش های موبایلی می تواند به سرعت رشد کاری شما را افزایش دهد همین طور دانش پذیران به دلیل سطح درگیری بالای ایجاد شده بیش از پیش به سمت دوره های آنلاین کشیده می شوند.
آموزش از طریق موبایل چه اهمیتی دارد؟
موبایل به علت اینکه همه جا و در هر زمان در دسترس افراد چه مدرسین و چه دانش پذیران قرار دارد می تواند مهمترین و کلیدی ترین امر در آموزش را ممکن کند که همان ایجاد ارتباط دائمی میان دانش پذیران و محتوای آموزشی می باشد. بهتر است شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند حتما به امر آموزش موبایلی توجه داشته باشند.
در واقع اصلی ترین و مهمترین هدف از استفاده از موبایل در امر آموزش فراهم کردن دسترسی نامحدود برای دانش پذیران است. به این معنا که نیاز نیست دانش پذیران حتما در مکان خاصی برای آموزش قرار بگیرند. همچنین آنها مجبور به مطالعه و یا حضور در کلاس در زمان خاصی نیستند. با آموزش های موبایلی، دانش پذیران می توانند علاوه بر اینکه محدودیت های زمانی و مکانی را پشت سر می گذارند، بدون متصل شدن به اینترنت امکان استفاده از امکانات آموزشی را خواهند داشت.
از دیگر مزایای آموزش موبایلی می توان به انعطاف پذیری، بهبود دسترسی، یادگیری تعاملی، ایجاد انگیزه و پویایی در روند آموزش و یادگیری اشاره کرد.
مزایای آموزش از طریق موبایل
۱- با آموزش های موبایلی می توان دانش پذیران را بیشتر درگیر نمود و روند یادگیری را آسان تر کرد. همین امر موجب می شود که دانش پذیران تمایل بیشتری برای به اتمام رساندن دوره های مورد نظر خود داشته باشند و نرخ به پایان رساندن دوره ها افزایش می یابد چرا که آموزش جذاب تر، مدرن تر و متناسب تر با پایه های زندگی روزمره است.
۲- ارائه محتوای خاص تر، سخنرانی ها، درس ها، فیلم ها یا هر گونه محتوای آموزشی دیگری که از طریق برنامه lms موبایلی برنامه ریزی کرده اید، با حذف مطالب غیر ضروری، به کاربران تنها اجازه دسترسی به محتوای دقیقی که برای نیاز خاص آموزشی آن ها ضروری است را می دهد و این مسئله کارآیی را تضمین می کند.
۳- آموزش موبایلی و یادگیری از طریق تلفن های همراه باعث افزایش حفظ و نگهداری دانش می شود.
۴- یکی دیگر از مزایای آموزش موبایلی امکان شخصی کردن برنامه هاست. سامانه های ال ام اس مبتنی بر موبایل امکان شخصی سازی را فراهم می کند و مدیریت نگهداری، محتوا و نوع محتوا، میزان در دسترس بودن و کنترل دسترسی برای برخی از کاربران را ایجاد می کند.
۵- به خاطر دسترسی آسان در این شیوه مطالب و محتوای آموزشی در تمام روزهای هفته و به صورت شبانه روزی در دسترس دانش پذیران است. این امر به دانش پذیران کمک میکند که استفاده از محتوای آموزشی را با زندگی روزمره ی خود منطبق کنند و دیگر محدودیتی برای استفاده نداشته باشند چرا که در هر زمان و مکان و حتی بدون دسترسی به اینترنت نیز قابل استفاده است.
۶- طراحی ریسپانسیو یا واکنشگرا مربوط به تغییر ظاهر صفحات سایت متناسب با سایز مرورگر کاربران است. یعنی ظاهر وبسایت در تمام دستگاههایی که کاربر با آن از سایت دیدن میکند (مثل موبایل، تبلت، لپتاپ و..)، مناسب باشد. امروزه کاربران با موبایل، تبلت، لپتاپ و.. از اینترنت استفاده میکنند. صفحات وب باید به گونهای باشند که کاربر موقع استفاده از آن نیاز به زوم کردن، اسکرول کردن افقی و… را نداشته باشد، متنها خوانا و دکمهها قابل کلیک باشند.
طراحی ریسپانسیو سیستم lms، این امکان را به شما می دهد که دوره آموزش مجازی و eLearning را در هر دستگاهی قابل اجرا کنید. یک پلتفرم سازگار که با عوض شدن دستگاه، قدرت خود را از دست نمی دهد. دوره های ریسپانسیو آموزش مجازی، که قابلیت اجرا روی هر دستگاهی را دارند، ویژگی های با ارزشی برای همه کاربران اموزش الکترونیکی از مربی و مدیر گرفته تا دانش پذیران و فروشنده های دوره ارائه می دهد.
از تکنولوژی گریزی نیست. هر کودکی که به دنیا می آید، اینترنت را به عنوان همراه همیشگی خود خواهد داشت. همانطور که فناوری به یک جریان اصلی در زندگی تمام انسان ها تبدیل شده است، در محیط یادگیری نیز رخنه کرده و بسیاری از مدارس از رایانه و تبلت در کلاس استفاده می کنند و تکالیفی می دهند که نیاز به استفاده از برنامه ها و اپلیکیشن های آموزشی دارد. امروزه استفاده از فناوری در آموزش کودکان از مقطع پیش دبستانی تا پایان تحصیلات دبیرستان محبوبیت زیادی کسب کرده اما آیا واقعاً تزریق یادگیری مبتنی بر اپلیکیشن به دانش آموزان کمک میکند؟
مزایای اپلیکیشن های آموزش
اهداف و انگیزه ها
نمیتوان انکار کرد که کودکان و نوجوانان عاشق استفاده از برنامه های آموزشی هستند. اپلیکیشن ها برای آن ها محرک و سرگرم کننده اند. در حالی که معلمان ممکن است در جلب توجه و ایجاد انگیزه در کودکان در کلاس درس مشکل داشته باشند ، اما به ندرت در ایجاد انگیزه برای استفاده از رایانه در دانش آموز مشکل دارند. همچنین دانشجویان در اکثر مواقع از سخنرانی کردن و ارائه ی دروس در کلاس فراری هستند، اما ممکن است با استفاده از یک اپلیکیشن آموزشی وظایف خود را آسان تر انجام دهند. استفاده از برنامه های آموزشی راهی است برای ارتقای انگیزه و ایجاد علاقه به موضوعات درسی ای که ممکن است دانشآموزان و دانشجویان به آن علاقه مند نباشند.
آمادهسازی برای آینده
محصلین امروز در آینده برای پیدا کردن شغل و موفق شدن در آن نیازمند مهارت های استفاده از کامپیوتر و اپلیکیشن ها و برنامه ها هستند. استفاده از برنامه های آموزشی آن ها را برای استفاده از فناوری در آینده آماده می کند. علاوه بر این، استفاده از ابزار دیجیتال در مدارس این امکان را به کودکانی که در خانه کامپیوتر ندارند، خواهد داد تا مهارت های فناوری خود را در مدرسه رشد دهند.
یادگیری فردی
در اینکه هر فرد به روش و شیوه ی خاص خودش مطالب را یاد می گیرد، شکی نیست. بعضی از افراد بیشتر یادگیرندهی دیداری هستند، در حالی که دیگران ممکن است برای یادگیری به حس شنیداری یا سایر حواس نیاز داشته باشند. یک اپلیکیشن می تواند انواع مختلف دانشآموزان را به خود جلب کند. بهعلاوه، کودکان می توانند با سرعت متناسب خودشان در درس پیش بروند. داشتن فرصت یادگیری بدون تأثیر مستقیم معلم، دانش آموزان را به مطالعه ی مستقل ترغیب می کند. در سیستم آموزش سنتی، یادگیری از خود ( self-learning ) چیزی است که به ندرت اتفاق می افتد. برنامه های آموزشی، دارای منابع علمی بی شماری هستند تا دانش آموزان بتوانند لذت کشف و یادگیری را بچشند.
اپلیکیشن ها موانع آموزش در یادگیری را رفع می کنند.
فناوری ممکن است راهی برای کودکان معلول فراهم کند تا مطالبی را یاد بگیرند که در یک کلاس سنتی درس نتوانند آن را دریافت کنند. به عنوان مثال، برنامه هایی وجود دارد که بر کمک به کودکانی که در روخوانی مشکل دارند و یا کودکان اوتیستیک برای رشد مهارت های اجتماعی، تمرکز دارد. این نوع اپلیکیشن های آموزشی، پیشرفت به صورت انفرادی و بدون نظارت عمومی را برای دانش آموزانی که از قضاوت واهمه دارند، به ارمغان می آورد.
اپلیکیشن به عملکرد علمی دانش آموزان کمک می کند.
اگرچه تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد، اما شواهدی در دست است که نشان میدهد استفاده از برنامه های آموزشی به کودکان کمک می کند تا بهتر مطالب را یاد بگیرند.
به عنوان مثال، مایا لوپوچ (Maya Lopuch) پژوهشگر در زمینه ی آموزش، دریافته است که دانش آموزان دوره ی ابتدایی و راهنمایی که از برنامه های مختلف در دستگاه iPad به عنوان بخشی از برنامه ی درسی خود استفاده می کنند، عملکرد خود را در ارزیابی نهایی بهبود بخشیده اند. دانش آموزان پس از فقط سه ماه استفاده از آی پد، کارایی خود را 9 درصد یعنی از 51 درصد به 60 درصد افزایش داده اند.
میشل ریکونسنتe) Michelle Riconscent) استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی دریافت که نمرات آزمون کلاس پنجم پس از اجرای هر روزه ی یک اپلیکیشن گیم (بازی) 20 دقیقه ای در پنج روز از هفته، در مقایسه با گروهی که بازی انجام نداده اند، کمی بیش از 15 درصد بهبود یافته است.
سرانجام، هافتون میفلین (Houghton Miffli) مطالعهای را انجام داد که در آن اثربخشی استفاده از یک برنامه برای کمک به یادگیری جبر در دانش آموزان متوسطه را اندازهگیری کرد. او دریافت که دانش آموزان با استفاده از اپلیکیشن و نه کتاب درسی، 20 درصد بیشتر در درک جبر "مهارت" یا "پیشرفت" کسب کرده اند. لازم به ذکر است که بودجهی تمام این مطالعات توسط شرکت هایی تهیه شده است که به موفقیت اپلیکیشن ها علاقه دارند. مطمئناً با افزایش محبوبیت یادگیری مبتنی بر اَپ ها، تحقیقات بیشتری نیز انجام خواهد شد.
اپلیکیشن ها به کمک معلمان نیز می آیند.
هر چیزی که از یک معلم پشتیبانی کند برای دانش آموزان نیز مفید خواهد بود.
فناوری و اپلیکیشن ها می توانند به دبیران برای سازماندهی و طبقه بندی کلاس کمک کنند. همچنین یک معلم می تواند با استفاده از یک اَپ مناسب وضعیت درسی هر دانش آموز را رصد کند. علاوه بر این، دبیران می توانند با استفاده از قابلیت های فناوری و اپلیکیش های آموزشی مفاهیم درس خود را راحت تر و جذاب تر به دانش آموزان خود منتقل کنند.
اپلیکیشن ها درختان را نجات می دهند.
شاید برای تهیه ی کاربرگ ها و کتب درسی یک مدرسه به تمام درختان یک جنگل نیاز باشد. با استفاده از فناوری آموزشی، نیاز به کاغذ، وسایل نوشتاری و سایر وسایل مدرسه کاهش مییابد. البته که پیامدهای استفاده از رایانه ها و مقدار انرژی ای که مصرف می کنند و دفع نامناسب رایانه ها و موبایل های فرسوده شده قابل چشم پوشی نیستند اما استفاده از برنامه های آموزشی قطعاً به محافظت از درختان کمک میکند.
اپلیکیشن ها هفت روز هفته / 24 ساعته در دسترس هستند.
یک موسسهی آموزشی، مدرسه و یا یک انستیتو نمی تواند 24 ساعته در حال فعالیت باشد اما اپلیکیشن های موبایل همیشه در دسترس هستند و هر زمان که فرد بخواهد مطلبی را یاد بگیرد میتواند از اَپ های تلفن همراه خود استفاده کند.
در انتها لازم است که به یکی از مهمترین معایب استفاده از برنامههای آموزشی بپردازیم:
حواسپرتی
یکی از رایج ترین انتقادها در استفاده از فناوری در آموزش این است که این امر خود به حواس پرتی دانش آموزان از سایر دروس بدل شود. بسیاری از دانش آموزان از مهارت های بالای استفاده از کامپیوتر و موبایل برخوردارند و روشهایی را برای استفاده از تبلت های مدرسه یا رایانههای نوت بوک خود برای گشت و گذار در وب یا بازی های غیر مرتبط پیدا می کنند. در پایه های بالاتر، گاهی اوقات از تلفن های هوشمند به عنوان ابزاری برای یادگیری در کلاس استفاده میشود و ممکن است اینترنت وسوسهبرانگیز باشد.
Comments
Post a Comment